ich-zapfe

Isbitmaskin, Ismaskin - Icematic DX 35, for barer og restauranter (27 kg/24 timer)


Artikkelnummer NEW-6840

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 58,313.12
NOK 46,650.49 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Isbitmaskin, Ismaskin - Icematic DX 35, for barer og restauranter (27 kg/24 timer)

Med Icematic DX 35 sin innovative teknologi er det enklere enn noensinne å produsere is av høy kvalitet på kjøkkenet ditt eller i din gastronomiske bedrift. Enten du prøver å lage nye isoppskrifter eller bare ønsker å servere is i stor skala, kan Icematic DX 35 hjelpe deg med å oppnå den perfekte konsistensen hver gang.

Presisjon og nøyaktighet

  • Med sin avanserte teknologi garanterer Icematic DX 35 at isen alltid produseres med nøye kontrollert temperatur og i optimal størrelse. Dette betyr at du kan være sikker på at isen alltid vil være frisk, kald og klar til bruk.
  • Icematic DX 35s helautomatiske funksjon gjør det enkelt å produsere en jevn strøm av is uten manuell inngripen. Dette betyr at du kan bruke mindre tid på å overvåke isproduksjonen, og heller fokusere på andre viktige oppgaver i bedriften din.
  • Maskinens nøyaktige elektroniske styring garanterer at du får den nøyaktige mengden is du trenger, når du trenger det. Dette gjør det enklere å planlegge og kontrollere ditt isforbruk, og kan bidra til å redusere unødvendig avfall og kostnader.

Robust og pålitelig konstruksjon

  • Icematic DX 35 er bygget for å vare, med en robust konstruksjon og høykvalitets utførelse som garanterer pålitelig ytelse selv under de travleste timene på kjøkkenet
  • Dens innovative teknologi kombinert med solid konstruksjon gir deg en enhet som kan håndtere kravene fra selv de mest krevende og travleste kjøkkenene og serveringsstedene.
  • Med Icematic DX 35 vil du aldri bekymre deg for å bli stående uten is på de mest avgjørende tidspunktene - denne enhetens høye produktivitet og kapasitet betyr at du alltid vil ha den isen du trenger, når du trenger det.

Fleksibilitet og bekvemmelighet

  • Icematic DX 35s imponerende funksjonalitet og innovative teknologi betyr at den er mer enn bare en isbitmaskin – det er et kraftsenter som kan tilpasses ethvert kjøkken eller gastronomisk virksomhet.
  • Dens kompakte størrelse betyr at den kan plasseres i hvilken som helst avkrok på kjøkkenet, og samtidig fortsatt produsere store mengder is på en jevn og pålitelig måte.
  • Icematic DX 35 garanterer at du kan alltid tjene opp de mest forfriskende drikkene og levere kvalitetsis til kundene dine, uansett hvor du befinner deg.
  • Maskinens enkle og intuitive kontroller gjør det enkelt å konfigurere og tilpasse isproduksjonen din slik at den passer til din spesifikke virksomhet og unike behov.

Tilpasset for barer og restauranter

Icematic DX 35 er spesielt designet for å møte behovene til barer og restauranter. Maskinens høye produktivitet, pålitelige ytelse og imponerende funksjonalitet gjør det til en topp kandidat for enhver gastronomisk bedrift som alltid trenger tilgang til fersk og pålitelig is.

Uansett om du driver en elegant cocktailbar eller en koselig kafé, kan Icematic DX 35 hjelpe deg med å opprettholde høye standarder for kvalitet og ytelse, og sørge for at du alltid kan levere den isen du trenger, når du trenger det.

Oppsummering

  • Icematic DX 35 er den ultimate ismaskinen for enhver gastronomisk virksomhet som ønsker å produsere stor mengder fersk og pålitelig is på en enkel, pålitelig og kostnadseffektiv måte.
  • Med sin innovative teknologi, robuste konstruksjon og høye produktivitet er Icematic DX 35 et pålitelig verktøy for enhver kokk eller servitør som ønsker å levere den høyeste grad av kvalitet og pålitelighet til sine kunder.

Vare-ID 453877
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 60000 g
Netto vekt 60000 g
dimensjoner 515×380×1696mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: